TWERK med Twerk Queen Louise

Hey Twerklings og BOOTYLovers

Nu har jeg siden 2013 rystet med numsen, snakket om bootylove, lavet twerkshops over hele DK, debateret og ikke mindst færdiggjort mit speciale i psykologi om, hvordan man kan se twerk som en feministisk praksis.

Jeg mener derfor, at 2017 skal være året, hvor jeg mere eksplicit forbinder mit syn på en moderne feminisme og twerk, som en praksis for jer alle sammen. Det har vist sig at skabe en del debat i medierne og blandt de mere “traditionelle” feminister.

Er det feministisk at ryste med numsen, i bitte små shorts?!

Ja, det mener jeg!

Tre grunde til, at jeg mener at twerk er en feminsitisk praksis:

  1. Twerk validerer kropstyper, der generelt ikke valideres indenfor den stramme idealer vi i vores samfund dyrker
  2. Twerk portræterer en seksualitet, som overskrider hvad der traditionelt forstås som “kvindelige”
  3. Twerk som praksis kan indeholde et handlingspotentiale

Jeg vil selvfølgelig uddybe pukterne til twerkshoppen og også tale om Empowerment, body shaming, reclaiming af den kvindelige seksualitet og om forskellen på den “gamle” feminisme og den “nye”. Og også tale om twerks oprindelse, cultural appropriation og intersektionalitet.

Twerkshoppen vil består afforedrag om at se twerk som feminsime og herefter basic twerkteknik, tricks og smidighed og koreografi ! 🙂

Twerkshoppen er for ALLE niveauer, kropstyper og aldre 🙂
Der har mod på at ryste numsen og blive udfordret… 🙂
“Twerk” er et begreb der stammer fra hiphop kulturen, specifik fra “bounce scenen” i New Orleans, og kan spores tilbage til omkring 1980erne.

Twerking har dog elementer fra Afrikansk dans, feks. Mapouka fra Elfenbenskysten. Også i Dancehall kulturen fra Jamaica, kan mange af elementerne fra Twerk ses, såsom isolation, hofter kontrol, shake osv.

BOOTYLove Twerk Queen :*

PS. Øv gerne hjemmefra 🙂

Sted: Ungdomshuset – Nørregade 60 – 5000 Odense C
Tidspunkt: lørdag d. 25. februar kl. 11.00 – 12.30

TILMELDING